1680d en 600d reflecterende Mylar kas kweekt tentdoek bij de werf met 600 watt hydrocultuur kweekset

Binnenlaag: 95% reflecterende aluminiumfilm Middenlaag: Eco-vriendelijke PEVA Uitlaag: Duurzame 600,1680D-stof En onze kweektent is milieuvriendelijk en niet-toxisch.

Productdetails

1680d en 600d reflecterende mylar serre kweekt tentdoek bij de werf met 600 watt hydroponic kweekset
Kenmerken :

1. Lichtbestendig: onze kweektent blokkeert alle ontsnappingslicht. In het interieur geeft een 95% reflecterende mylar-voering een efficiëntieverbetering aan verlichtingsopstellingen van elke stroomconfiguratie.

2. Extra dik canvas: één aanraking zal u overtuigen van de topkwaliteit van ons canvas: het 600D-materiaal is scheurvast en dubbel gestikt voor perfecte lichtblokkering.

3. Duurzaamheid: onze kweektent staat stevig, ondersteund door sterke metalen palen. Het frame is speciaal afgewerkt om een vlotte installatie en veilige hantering te garanderen.

4. Aandacht voor detail: weinig is vervelender dan een rits van lage kwaliteit, dus we hebben ons uiterste best gedaan om ervoor te zorgen dat onze stevige metalen rits de beste op de markt is.

5. Gemakkelijke toegang: gooi niet achterover met het controleren van uw planten! Onze gemakkelijk toegankelijke deur ritmeert soepel, en ons observatievenster maakt het gemakkelijk en comfortabel om een kijkje te nemen.

6. Snelle installatie: VIVOSUN kweektenten zijn eenvoudig te installeren, zelfs als u nog nooit zoiets dergelijks hebt gedaan. Geen gereedschap nodig

b4.jpg

Gedetailleerde informatie over kweektentstof:

Een sterke polyester Oxford 600D-stof van hoge kwaliteit voor de buitenstof,

die intern is bekleed met Mylar Polyester Diamond Sheet of Lichi-patroon voor een hoge reflectiviteit. Hierdoor worden de uitstekende eigenschappen van reflectiviteitsplaatjes tot een minimum herleid.

Gedetailleerde informatie over kweektentkader:

We hebben verschillende soorten stalen buis, zijn van goede kwaliteit, maar de maat is niet hetzelfde, 16MM / 0.8,19MM / 0.8,22MM / 0.8. De stalen buis is groter, des te sterker de drukcapaciteit. Voor een veilige constructie en sterkte vergrendelen de click-fit hoekklemmen samen met de buis. Dakbalken worden meegeleverd met het frame om extra apparatuur zoals ventilatoren, filters en verlichting veilig te ondersteunen.

81WSU%2BSlosL._SL1200_.jpg


LED Grow Light Show


71PJlh1C7jL._SL1500_.jpg


Led Grow Light Advantage:

· 1000W krachtige lampen: dubbele chips 5W dubbele chips LED's die veel helderder en efficiënter is dan 1W en 3W LED's. Energiebesparing, verbruikt slechts ongeveer 110w-120w vermogen. Hoge helderheid en lange levensduur.

· UV-functie steriliseert de groei en doodt bacteriën die de groei van planten en het vermogen om overvloedig gezonde bloemen te produceren, ernstig beïnvloeden. De IR-functie bevordert de celdeling die de groei in zowel de vegetatie- als de bloeifase verbetert. Dit kan de opbrengst tot op zekere hoogte verhogen

· Professioneel spectrum geleverd door meer dan 8 jaar onderzoek en productie van groeielampen met ervaring met partners van de fabrikant. Het optimale spectrum dat planten Veg en Flower voorziet van alle stadia met alles wat ze wensen in het natuurlijke zonlicht.

· Oververhittingsbeveiliging: twee koelventilatoren in elke set, houden de lichten langer aan. En elke led heeft een weerstand om ze apart te laten werken.

name card.png

Hot Tags: 1680d en 600d reflecterende mylar serre kweken tentdoek door de werf met 600 watt hydroponic kweekset, China, fabrikant, leverancier, fabriek, groothandel, beste, kopen

Onderzoek

You Might Also Like