Ontwikkelingsproces van ecologisch park

- Jun 28, 2017-

Wat is het ontwikkelingsproces van het ecologische park? Het ecologische park is aanwezig in de stad, dit is gericht op het stedelijke ecologische milieu. Behandeling van de afname van een maatregel genomen om een aantal van de ecologie van de stad te verbeteren, de ontwikkeling van het ecologische park is veel tijd geweest, de ontwikkeling ervan Proces is meer zinvol, dan is de ontwikkeling van het ecologisch park wat? En dan leren we elkaar leren kennen.


Eco-Park verwijst naar de duurzame ontwikkeling van de stad onder begeleiding van de gedachte, in het licht van de dalende milieukwaliteit in het verstedelijkingsproces, benadrukt het papier de infiltratie en systematisering van Greenbelt naar de stad, wordt de groene gang opgericht door gebruik te maken van de biologie En ecologie wet, en leidt de ruimtelijke indeling van de stad met het natuurlijk-humanistische landschap.


Op dat moment is het ecologische eten en drinken in Noord-China een zeer goede economische voordelen: het noorden moet klimaatredenen zijn, de groene stad is klein, vier seizoenen warm en duidelijk, de kijkperiode van de vegetatie is relatief kort, niet in staat om te vormen Een langdurige stabiele groene natuurlijke omgeving, maar het ecologische park voor mensen om een natuurlijke ruimte te creëren. Vanwege de natuurlijke factoren ontwikkelde het ecologische park in het noorden een karakteristieke eetpatroon.