Intelligent Greenhouse Shading System

- Jun 28, 2017-

Om de aanpasbaarheid van het systeem te verbeteren, kan het uitgebreid worden naar de meeste zonnecentrales die in de noordwestelijke regio zijn gebouwd. Dit systeem maakt gebruik van een kabelgedreven mechanisme. Het werkprincipe is dat de motor de aandrijfas aandrijft, en op de aandrijfas drijft de strakke lijnmouw de aandrijflijn om de cirkelbeweging in een rechte lijn te zetten. De aluminium aandrijfkaart die verbonden is met de rijlijn wordt aangedreven door een dwarsverbinding om het zijprofiel van aluminium te bewegen om parallel aan de schermlijn te bewegen, waarbij het profiel van het zij aluminium wordt gedreven om het gordijn aan het ene uiteinde langzaam uit te vouwen, te verzamelen, te ontvouwen, Respectievelijk raakt open, sluit de schakelaar van de grensinrichting, de motor stopt, rijdt het einde.


Geavanceerd Ontwerp

Het hele zonwering isolatie systeem maakt gebruik van een volledig afgesloten constructie: de bovenkant is het interne schaduwsysteem, de zuidkant is de kant van het gordijnsysteem, de oostfade is het laterale roll mo-systeem, de andere twee zijn zonne-kasgordel en achterwand , Vorming van een volledig afgesloten ruimte, isolatie effect is duidelijk.


Het interne schaduwsysteem kan de ecologische omgeving in het zonnecentrale verbeteren door de verlichting aan te passen. Zomer kan gewassen beschermen tegen sterk lichtverbranding, terwijl de temperatuur van zonlicht kas 3 wordt verminderd; Tijdens de winteravond kan het binnenschaduwgordijn effectief voorkomen dat de infraroodstralen ontsnappen, de warmteverlies van het oppervlakstralen verminderen en de nachttemperatuur van de zonnecentrale effectief verbeteren.