Soilless Cultuurtechnologie

- Jun 28, 2017-

(I) sterke gewasgroei en hoge opbrengst

De combinatie van soilless-cultuur en intelligente broeikas kan rationeel de omgevingstoestanden van gewasgroei aanpassen, zoals licht, temperatuur, water, gas en meststoffen. Het is een nieuwe technologie voor het besparen van water en meststoffen, die de groei volledig kan spelen Potentieel van gewassen.

(Ii) Provinciaal water, meststoffen, arbeidsbesparende, provinciale werknemers

Soilless cultuur kan voorkomen dat bodem irrigatie, nutriënt verlies en lekkage, en microbiële absorptie en gebruik van de bodem, en het gebruik van efficiëntie verbeteren.

(Iii) Het ontbreken van ongedierte en ziekten kan de obstakels van de doorlopende voortplanting van de bodem vermijden. Verminder het gebruik van pesticiden, meer gezond groen.

(D) Ruimte voor de productie van landbouwproductie in grote mate, kan in de intelligente broeikas multilayer stereoscopische teelt ontwikkelen, optimaal gebruik maken van de ruimte.

(V) ten gunste van de modernisering van de landbouwproductie, de broeikasbouw van het moderne intelligente broeikas en ondersteunende uitrusting en bevordert het proces van de moderne landbouw in China krachtig.