De hoeveelheid tent in de schuur stijgt jaarlijks

- Jun 27, 2017-

Op dit moment is de kwaliteit van onze agrarische tentproductkwaliteit stabiel en gekwalificeerd, energiebesparend en verbruiksreductie is aandacht besteed. De belangrijkste problemen in de tentindustrie zijn als volgt: De ene is de relatieve overmaat van de productiecapaciteit, de andere is de kleine schaal, het lage niveau en het slechte vermogen om risico te weerstaan. Ten derde, de productstructuur is niet redelijk, laagwaardig product delen zo hoog als 50%;


Wat het veld betreft, zijn plastic kassen en bodembedekking de twee belangrijkste toepassingsmarkten van de huidige luifeltent.


In de afgelopen jaren heeft, naast de toename van de productie, een groep high-end productontwikkeling doorbraken op het geavanceerde niveau van de wereld gemaakt. Tegelijkertijd is de productstructuur verder geoptimaliseerd, de variëteit blijft uitbreiden.


In de afgelopen jaren zijn de productie van tenten met een lang leven, druppel, warmtebehoud, mist, bacteriën, licht, hoge transmissie en andere functies van de enkele laag, multi-layer composiet tent tenten compleet, goede prestaties; De tent is aangepast aan verschillende regio's, speciale tenten voor verschillende gewassen zijn rassen uit te breiden, met warmte, warmtebehoud, lichtoverdracht, druppel, weeding, plaagbestrijding en andere functies van de tent, voor meloenen, groenten, bloemen, suikerriet, tabak , Katoen en andere speciale tenten, evenals een verscheidenheid aan spotkleur, kleur, ponsen, Micro-hole en andere multifunctionele tenten zijn op de markt gebracht, is veel gebruikt en heeft goede resultaten behaald.


In een woord stijgt het aantal tenten in de luifel jaar na generatie, wat onbetwistbaar is, maar ook de grote tentfabrikanten hebben de kans geboden.