Het misverstand van plantaardige planten in kas

- Jun 27, 2017-

Midu plantaardige planten heeft een lange geschiedenis, grote oppervlakte, rijke variëteiten, producten worden geëxporteerd naar het hele land, bekend als het koninkrijk van groenten reputatie. De regering van Midu County heeft de afgelopen jaren de ontwikkeling van de groente-industrie, rond de groente-industrie, de leiding van wetenschaps- en technologieopleiding versterken om de economische voordelen van plantenkweekhuizen te verbeteren, broeikasgroente-teelt uit zes Misverstanden, kan een hoog opbrengst zijn.


Myth One: Meer bevruchting, meer output

Veel groentebouwers bevruchten hun kassen in een kas, om meer te produceren. In feite is plantaardige bemesting heel gemakkelijk om kunstmest te veroorzaken. Oplossing: Er wordt geplant na 3 jaar broeikas, kip, koeienmestbestrijding binnen 2.500 kilogram, vermindering van chemische meststof van ongeveer 50%. Ten tweede, de gehele zoutconcentratie van het plot, let op de toepassing van koemis, humane zure meststof en EM-bacterie meststof, om de koolstof- en stikstofverhouding van de bodem te verbeteren, los de aarde ademend, zout om schade aan kunstmest te verminderen. De derde is het toevoegen van boor-, zink-, magnesiummeststof, balansvoeding van de bodem, vermindering van de investering en streven naar duurzame hoge opbrengstomstandigheden.


Myth nummer twee: behoud van zaailingen, hoge opbrengst

Veel groentetelers hebben de neiging om vaker in de zaailingen te blijven, en denken dat de zaailingen meer productief kunnen zijn. In feite, door lage temperaturen in de winter, zwak licht, slechte fotosynthese, minder koolhydraten synthese, dus alleen redelijke dichtheid kan opleveren. Oplossing: Ten eerste, het overwinteren van groenten tot redelijk planten zo goed. Ten tweede, om optimaal gebruik te kunnen maken van de ruimte, kan vroege planten, middelgrote planten, late Shing-beheersmethodes, schoten nemen die niet kloppen, om de totale productie en het totale voordeel te verbeteren.


Mythe Drie: Hoge temperatuur, groei snel

In feite hebben groenten een plafond op temperatuurbehoeften, meestal 25. Hoge temperatuur, ademhalingsfunctie, lichaamsbeweging, fysiologische activiteitstoornis, plantengte, voeding en reproductieve groei-onbalans, de opbrengst zal afnemen. Oplossing: Ten eerste installeerde de kas twee luchtinlaat, tijdig koelen; Ten tweede, volgens allerlei groenten in de groeiende periode van temperatuur en verschillende organen van de juiste temperatuurbeheersing, om de hoge temperatuur lange wijnstok te voorkomen.