De waarde van de intelligente broeikas toeristische industrie zorgt voor de verandering van het leven

- Jun 28, 2017-

Sinds de opkomst van intelligente kassen, mensen op basis van voortdurende verbetering, ziet de ontwikkeling van een grootschalig landschapsontwerp, zoals het landschap van het ecologische restaurant, veel plezier, maar ook mensen maken veel economische voordelen. Vandaag brengt iedereen de ontwikkeling van de broeikistoerisme-industrie om waarde te creëren.


Het ontwerp van de kassenbouwkwekerij profiteert van de openluchtbezoeken, bijvoorbeeld de opbouw van de kweekhuisstoep, de populaire wetenschappelijke promenade, het modelleringsmelonframe, het verschillend fruitframe-frame van de schatten, enzovoort, dan is het de verschillende De groenteteelt van de kleine en middelgrote container, de bloementeelt en de cultuurtentoonstelling van de bamboe-houtmodelhouder, de chique fruit- en groentebonsai-mensen voelen zich zeer intiem en in elke plant naast de invoering van tekst zal deze menselijke actie Onvermijdelijk trekken een groot aantal toeristen om te komen kijken. In het drukke werk buiten kunt u hier alleen een goed intelligent broeikas in het landschap gaan, waardoor u een oogopening, een goede reis krijgt.


In het verleden kunnen we ons niet voorstellen, welk seizoen we kunnen eten, niet het oogst van dit seizoen zien, de opkomst van intelligente broeikas voor ons leven heeft grote veranderingen meegebracht.

Bijvoorbeeld, we zien de watermeloen in de winter, we zien de pruimbloesem in de zomer, maar met de ontwikkeling van het intelligente broeikas wordt dit alles realiteit. Het belangrijkste verschil tussen intelligente broeikasbouw en de algemene broeikas is dat slimme kassen meer een hoogtepunt zijn van het slimme woord en het systeem stelt in de eerste plaats intelligente gegevens vast die het systeem zal werken.


De constructie van intelligente Greenhouse heeft grote veranderingen in het leven gebracht, deze verandering is voornamelijk vanwege intelligentie, moeilijker dan mensenfout, het gebruik van intelligente controle, kan de kans op fout verminderen, zodat de groeiende omgeving van de gewassen dichter bij de natuurlijke Groeimilieu, dankzij het intelligente gebouw van het broeikas in ons leven, de veranderingen tot gevolg hebben.