Toepassing van plantengroei (vulling licht) lampen

- Dec 07, 2018-

Het kan effectief bieden de golflengte van groei licht vereist door planten. Het type van de golflengte is rijk, die samenvalt met de spectrale serie van fotosynthetische planten- en photomorphogenesis. Het kan concentreren licht van een specifieke golflengte en gelijkmatig verlicht gewassen; het kan niet alleen reguleren gewas bloei en vruchtzetting, maar ook controle plant hoogte en plantaardige voedingsstof samenstelling; spectrum Golf de breedte is halve breedte en smalle, en de pure monochromatisch licht en het samengestelde spectrum kunnen worden verkregen indien nodig; het effect van de verstrooiing van licht is beter, en het gewas gelijkmatig wordt bestraald.


Het systeem heeft minder warmte en neemt minder ruimte in beslag. Het kan worden gebruikt in multi-layer Cultuurstelsel driedimensionale combinatie tot lage warmtebelasting en miniaturisatie van productieruimte; bescherming van het milieu en energiebesparend, geen schadelijke gas en geen vervuiling voor het milieu.


Hoge lichtopbrengst: 90% van het uitgestraalde licht kan worden opgenomen door planten, terwijl traditionele hogedruk nano lampen en HQI-lampen slechts 8-10% licht effici├źntie hebben; lichte verval is klein, levensverwachting is maximaal 8000 uur; en extra duurzaamheid is ook verminderd. Operationele kosten.