Diepe analyse van de omstandigheden die nodig zijn voor plantengroei

- Dec 28, 2018-

Voordat u begrijpt hoe planten worden gekweekt, moet u eerst de voorwaarden begrijpen die nodig zijn voor plantengroei. Natuurlijk zijn de zon, de lucht en het water onmisbaar, maar hoeveel zonneschijn en hoeveel water nodig is, dit vereist uw aandacht.

De meest noodzakelijke voorwaarde voor planten is de zon. Naast de zon heeft het ook de combinatie nodig van meerdere omstandigheden zoals lucht, temperatuur en vochtigheid en vocht om gezond te groeien. Voor nieuwkomers die meer willen weten over de tuinbouw, voordat ze naar de bloemenmarkt gaan, wil je misschien naar buiten gaan en de planten observeren. Vreemd, deze planten worden niet verzorgd, waarom groeien ze heel goed? In feite, zolang de milieuomstandigheden goed zijn, zijn planten gemakkelijk om gezond te groeien.


Observeer welke planten allemaal in de zon zijn? Wat zijn de schakeringen van de bomen? Wanneer haalden de planten aan de muur de zon op? Dit zal u toelaten om verder te ontdekken hoe de planten op verschillende plaatsen groeien. Je zult je meer bewust zijn van de groeiomstandigheden die nodig zijn voor planten.

Zonneschijn: het is de belangrijkste sleutel tot groei van planten. Daarom bepaalt de steelgraad de omgeving in huis.


Temperatuur: de plant heeft zijn eigen geschikte temperatuur voor groei. De meeste planten die gewoonlijk in het huis worden gevonden, zijn tropische planten en er moet speciale aandacht worden besteed aan de koude stroom.

Vocht: sommige planten zijn droogtetolerant en sommige geven de voorkeur aan voldoende water. Ze moeten worden aangepast aan de plantgewoonten.