Wat is Hydroponics Grow Tent?

- Jan 09, 2019-

Het woord hydrocultuur betekent letterlijk "water werken"
Hydrocultuur is de praktijk van het kweken van planten in een bad of stroom van sterk geoxygeneerd, voedingsrijk verrijkt water. Inclusief de hydrocultuur kweektentenset en 300W-600W led kweeklamp.

61eJ6WURvjL._SL1000_.jpg


In de bodem breekt biologische afbraak organisch materiaal af in de basis

voedingszouten waar planten zich voeden. Water lost deze zouten op en maakt opname door de wortels mogelijk. Wil een plant een goed uitgebalanceerd dieet krijgen, dan moet alles in de bodem in perfecte balans zijn. Zelden of nooit vindt u dergelijke ideale omstandigheden in de bodem door het ontbreken van organisch materiaal dat achterblijft op het oppervlak, vervuiling en biologische onevenwichtigheden. Dus, het complete kweektentensysteem zou de beste keuze zijn voor de tuin. De professionele tuin zou de 600D fabrci kweektent kiezen, vanwege de hoge kostenprestaties.


81f1H6aZxVL._SL1500_.jpg
Met hydrocultuur is water verrijkt met deze zeer dezelfde voedingszouten, waardoor een hydroponische voedingsoplossing wordt gecreëerd die perfect in balans is. En omdat deze hydroponische voedingsoplossing complete kweeksets voor binnenshuis bevat, is dit niet schadelijk voor ons milieu, net als de afvoer van bevruchte grond. Bovendien gaat heel weinig water verloren aan verdamping in een hydroponisch systeem, vanwege de toepassing ervan in door droogte getroffen gebieden.

Om de planten in een hydrocultuur kweektent te ondersteunen, is de kweektent van mylarplanten de meest populaire .groeptent met led die ook nodig is. Aangepaste kweektenten kunnen de populaire catering zijn voor de behoefte van de tuinman. Een inert vuilvrij medium zoals vezels, zand of steen kan worden gebruikt om de wortels te verankeren. Deze hydroponische media zijn ontworpen om zeer poreus te zijn voor een uitstekende retentie van lucht en water die nodig is voor een gezonde plant: wortels moeten ook ademen!

Naast een perfect uitgebalanceerd dieet, laten hydrocultuurplanten hun voedsel en water rechtstreeks aan hun wortels afleveren. Op deze manier kan de energie die normaal wordt gebruikt om lange wortels te ontwikkelen worden omgeleid naar het kweken van meer planten, wat inderdaad een groot voordeel is! Met de juiste blootstelling aan natuurlijk zonlicht of aanvullende kweeklampen , uw hydrocultuurplanten . Garden G reenhouse is misschien de beste keuze voor wie de plant in het binnenhuis plant. Ze zouden de tuinkweekkits nodig hebben