Hoe kweektent en ledlicht te gebruiken om marihuana en cultivatie te verbouwen

- Jan 09, 2019-

Hoe kweektent en ledlicht te gebruiken om marihuana en teelt te laten groeien?


Inmiddels had je veel moeten lezen over groeien en je kamer of kast moeten instellen, zoals te zien in Stap 1: Apparatuur en opstelling . In stap 2 behandel ik het kweken en kweken. Nu, met zaden of klonen in de hand, bent u klaar om aan de slag te gaan!


Binnen kweektent met veel custimized grootte

752850077_110780557.310x310.jpghydroponicsinc-grow-tent.jpg


1111.jpg


Als je in een gebied met legale marihuana bent, is de gemakkelijkste manier om te beginnen met een kloon. Er zijn verschillende voordelen aan het gebruik van een kloon dat de plant gegarandeerd vrouwelijk is (alleen vrouwtjes produceren knop, en een mannetje gemengd met je vrouwtjes kan ervoor zorgen dat je hele gewas minder knoppen en meer zaden produceert, in plaats van de enorme knoppen te produceren die je hebt willen.)

Een kloon is ook een exacte kopie van zijn moeder, dus als het afkomstig is van een hybride, krijgt u hetzelfde fenotype. Zaden van een hybride kunnen dominante eigenschappen van beide ouders vertonen, of een combinatie van beide. Zodra je met je gewas begint, is het nemen van klonen van je beste planten de beste manier om geld te besparen op zaden en een constante toevoer van hetzelfde soort knop.

Zaden zullen niet 100% van de tijd uitspruiten, en als je de bron niet weet, zou je een soort wiet kunnen krijgen die je niet verwachtte.

71opRE3LVOL._SL1500_.jpg


Ledlicht met 300w-1500w

Veg Stage: Hoe u uw plant kunt trainen voor enorme opbrengsten!

Door binnen te kweken, kun je precies bepalen hoe lang je plant in de vegetatieve staat blijft. Buiten veranderen planten automatisch van groenten naar bloemen, aangezien de dagen korter worden in de herfst.

Zolang je je planten meer dan 18 uur goed licht geeft, zullen ze vegetarisch zijn. Sommige telers kiezen ervoor om 24 uur licht te geven, zonder donkere periode, om de groei te versnellen. Planten zijn moeilijk in deze fase. Houd de temperatuur tussen 70 - 85 F.

Water nadat de grond meer dan anderhalve centimeter droog is. Zorg ervoor dat het water goed wegloopt, controleer ph of water met toegevoegde noten. Noten op halve sterkte. Veel luchtcirculatie.

grow p2 inverse Hoe kan ik marihuana laten groeien Stap 2: groeien en kweken


s-l1600 (12).jpg


Wanneer een plant groeit, reikt hij naar het licht. Als uw lampen te ver weg zijn, zullen uw planten uitrekken en slungelig worden. Lange slanke planten zijn moeilijker te houden in de groene zone (niet te dichtbij, niet te ver van het licht). Hoe meer van de plant in deze zone, hoe groter de toppen die het zal produceren uit de energie die het krijgt. Waarom staat er een magere boom met één grote knop bovenaan als je een stevige struik kunt hebben met verschillende enorme cola's (knoppen)?

Reflectorkappen op uw lichten, en licht dat zich verspreidt, zoals metaalhalide en flourescents, helpt een kleverige plant te maken, maar soms maken genetica de taak moeilijk. Sativa's zijn van nature lang en mager en hybriden met Sativa's in hun stamboom kunnen deze eigenschappen ook vertonen. Het laatste wat je wilt is een plant die zijn lichten ontgroeit, vooral in een kleine groei.

Wanneer cannabis van groente naar bloem overschakelt, kan deze de hoogte verdubbelen (of drievoudig, met sommige Sativa's), dus houd de hoogte in de gaten. Om het meeste uit je gewas en je ruimte te halen, moet je je planten trainen om te groeien zoals jij wilt.

81f1H6aZxVL._SL1500_.jpg71z%2B3VEwd4L._SL1500_.jpg1111.jpg