Hoe de groeiende tas te gebruiken

- Jan 09, 2019-

Hoe een zak te gebruiken

Koop eerst je groeiende tas . U kunt een growbag-verbeteringswinkel of online winkel kopen . Je kunt kiezen voor een plastic of stoffen groeizak, maar zakken voor het telen van stoffen moeten vaak meer worden bewaterd dan plastic zakken. De wortels zijn zo groot als de plant, dus kies de zak op basis van de grootte van de wortels. Koop geen erg grote zak tenzij je iets groots gaat planten .

Ten tweede, doe de kweekzak met kleikorrels om de drainage te bevorderen en voeg wat soild toe   . het kan nodig zijn om de onderkant van uw kweekzak te lijnen. Je kunt de tas lijnen met kleikorrels of dikke perliet. Leg genoeg van de kiezels of perliet op de bodem van de zak om deze volledig te bedekken. En dan kun je wat soild in de groeiende pot doen en de gaten in de zak draineren .

Ten derde, c hoose planten met ondiepe wortels voor het beste resultaat . U kunt kiezen voor aardappelen, paprika's (capsicum), aubergines, courgettes, komkommers, merg, aardbeien, snijbonen, sla, kruiden en bloemen . En stop hun zaad in de groeiende pot.

Ten vierde moet je elke dag water lenen en hun groei waarnemen . Grow bags vereisen meestal meer water dan potplanten. Controleer de groeiende zakken op een dagelijkse basis. Geef de aarde water wanneer je ziet dat het uitdroogt. Het plastic verwarmt de turfmix aanzienlijk, dus het vochtig bewaren van de grond is essentieel voor het succes van de groeiende planten. Stoffen tassen moeten meestal vaker worden besproeid dan plastic zakken.

Tot slot. Bemest zware voederplanten . Zware voederplanten zijn planten zoals maïs, tomaten en koolfamiliegewassen. U kunt een kunstmest kopen of uw eigen natuurlijke meststof maken. U kunt uw eigen meststof maken van Epsom-zout en eierschalen, wormafgietsels en compostthee. Smeer een dunne laag kunstmest op de grond. Er moet ruimte zijn als je een paar centimeters (5 cm) aan de bovenkant van je tas hebt achtergelaten. Bemest uw planten minstens één keer per week .

 

Wachten op je plantengroei.


微信图片_20180404153145.jpg