LED planten groei Lamp kennis, hoeveel Ken jij?

- Dec 08, 2018-

De vijf pijlers essentieel voor plantengroei zijn temperatuur, vocht, voedingsstoffen, lucht en licht. Zoals het gezegde gaat, alle dingen groeien tegen de zon, wat moet ik doen als ik slechte weersomstandigheden, zoals mist tegenkomen, regenachtige dagen? Plant groei lampen kunnen vervangen van de zon milieu voor plantengroei en ontwikkeling.


Planten, net als mensen, moeten echter uitoefenen, werken en rusten. Daarom is het noodzakelijk om te controleren de tijd wanneer met behulp van LED plant licht te vullen van de planten. Het wordt algemeen aanbevolen dat de tijd van de verlichting plant aanstuurbaar tussen 12 en 16 uur. Geef de planten volop tijd om te rusten om ervoor te zorgen dat de planten efficiënt elke dag werken.


De kwaliteit van het licht is ook zeer duidelijk voor verschillende periodes voor de plantengroei. Bijvoorbeeld, moeten het resultaat van de bedektzadigen voldoende rood licht tijdens de bloei en vrucht instelling. Als het rode lampje niet genoeg is, zal de lichtsterkte niet het ideale effect bereiken. Invloed hebben op de bloei vruchten instelling die van planten.


Als de plant verschillende licht kan worden afgestemd op de plant volgens de behoeften van de plant, zullen het effect heel anders, zijn die niet alleen verkort de groeicyclus van de plant, maar verbetert ook de plant opbrengst en kwaliteit. Dit is ook de reden voor het ontstaan van plant lichten, maar ook de reden dat plant ledverlichting vervangen traditionele plant groei lichten.


Wanneer de tijd en de lichtkwaliteit redelijk zijn, is het noodzakelijk om te controleren van de lichtintensiteit met ledverlichting plant. Als de lichtsterkte niet genoeg is, de fotosynthese en de ademhaling van de installaties zal niet bereiken zelfs hetzelfde, en het is zelfs meer onmogelijk om planten groeien.


Als de lichtintensiteit te sterk is en het licht punt van verzadiging overschrijdt, het is puur verspilde energie, en het is niet nodig. Daarom is de meest ideale staat waarmee de lichtintensiteit rond het licht punt van verzadiging, zodat de plant gezond met de snelste snelheid groeien kan.