LED planten groei licht introductie

- Dec 23, 2018-

De lichte omgeving is een van de belangrijke fysieke milieufactoren onmisbaar voor plantengroei en ontwikkeling. Controlerende plant morfogenese via lichtkwaliteit verordening is een belangrijke technologie op het gebied van de teelt van de faciliteit.


Plant groei Ledlamp is een soort lamp die maakt gebruik van LED (light - emitting diode) als de lichtbron moet gebruiken zonlicht volgens het recht van de plantengroei en het zonlicht vervangen door licht te planten groei en ontwikkeling milieu.


LED planten licht hulp aan het verkorten van de groeicyclus van planten, omdat de lichtbron van deze lamp voornamelijk uit rood en blauw lichtbronnen bestaat, met behulp van de meest gevoelige lichte band van planten, de rode golflengte 620-630nm en 640-660nm is en de blauwe golflengte is gebruikt. 450-460 nm en 460-470 nm. Laat de planten bevorderen de differentiatie van meerdere zekerheden en knoppen tijdens het groeiproces, versnellen van de groei van wortels en bladeren, versnellen de synthese van plantaardige koolhydraten en de synthese van vitaminen en de groeicyclus verkort.


De resultaten van een groot aantal toepassingen voor LEDs in plant teelt omgevingen blijkt dat ledverlichting plant bijzonder geschikt voor gebruik in kunstmatige licht gestuurde plant faciliteit teelt omgevingen.


De kleurtemperatuur en het lumen van de kunstmatige lichtbron worden gezien door de ogen van het schepsel, en de plant behoefte aan licht is de fotosynthese. Dit wordt bepaald door de waarde van de straling zonder te kijken naar de kleurtemperatuur en lumen.