Status van de ontwikkeling van de markt van LED Plant Lamp

- Dec 22, 2018-

Vanuit het perspectief van de ontwikkeling van de landbouw, heeft moderne ontwikkeling van de landbouw, als gevolg van het gebruik van chemische meststoffen en pesticiden, geweest kundig voor snel verhoging van de productie voor de levering van de enorme voedselvraag gegenereerd door de schommeling in de bevolking en naar bijdragen aan het oplossen van mondiale problemen van de voedsel- en armoede. Echter, traditionele landbouw is puur afhankelijk van de omgeving. Niet alleen is gewassen teelt beperkt door klimaat en seizoen, het kan niet worden geproduceerd zoals gepland, zelfs als de oogst van het gewas wordt beïnvloed door de daling van de prijs; Plus boeren pesticiden gebruiken om plagen en ziekten te voorkomen dat met het oog op de oogst. Dientengevolge, is voedsel bezorgdheid over de veiligheid, teneinde productiecapaciteit, overmatig gebruik van meststoffen, niet alleen verhoging van de kosten, meer vervuilde landbouwgrond, rivieren, meren en oceanen, meer kans op het veroorzaken van hoge niveaus van nitraten, nadelige gevolgen voor de consumenten.


Een andere reden voor de populariteit van de fabrieken van de plant is dat de wereldwijde bouwsector staat te popelen om nieuwe ontwikkelingen door middel van investeringen in de landbouw als gevolg van de economische neergang en de daling bij openbare bouwprojecten. Keten horeca en supermarkt bedrijven willen bouwen hun eigen plantaardige bases vorm een stabiele levering van grondstoffen. De elektronica-industrie verschuift geleidelijk overzee als gevolg van de verwerkende industrie en een groot aantal workshops voor het produceren van precisie-apparaten zoals chips zijn inactief schoonmaken. Deze planten kunnen worden omgevormd tot plant fabrieken met een kleine wijziging. Daarom hebben deze drie sectoren worden de meest actieve Pioniers in investeringen plant fabrieken.


Dus, de plant-fabriek is sterk geautomatiseerd, en kan geplant worden gedurende het hele jaar zoals een fabriek, voor de productie van verse, sanitaire groenten en fruit in wetenschap en landbouw, en doet niet het milieu verontreinigen. Natuurlijk, de regering en de onderzoeksinstituten hechten veel belang aan het. Naast de vervoerskosten gered door de fabriek productiemodel, hebben plant fabrieken de mogelijkheid om een hét alternatief voor traditionele gewasmodellen productie, vandaar dat risicodragend kapitaal en private-equityfondsen op plant fabrieken richten.


Op dit moment zijn er vele vormen van LED verlichting Producten voor plantengroei, zoals flatpanel lichten tweepuntige lampen, flexibele lamp strips, enz., die geleidelijk met de ontwikkeling van technologie veranderen zal.