Prestatie-index van plantenteelt Tent

- Jan 09, 2019-

Lichtdoorlatendheid

Kas is daglichtbouw, dus lichtdoorlatendheid is de meest elementaire index om de transmissie van kas te evalueren. Overdraagbaarheid verwijst naar het percentage licht en buitenlicht in een kas. De lichtdoorlatendheid van de kas wordt beïnvloed door de lichttransmissie en de schaduwsnelheid van het kemskelet en de transmissie van de kas verandert met de verschillende seizoenen van zonnestraling. De lichttransmissie van kas wordt de directe invloedsfactor van gewasgroei en selectie van gewasvariëteiten. In het algemeen, zelfs een plastic broeikasgassen in $ nummer, glas kas lichtdoorlatendheid in $ -nummer, solaire kas kan meer dan 70% bereiken.


Thermische isolatie

Het energieverbruik van verwarming is het belangrijkste obstakel voor de werking van de kas in de winter. Het is het meest directe middel om de efficiëntie van de broeikasproductie te verbeteren om de prestaties van het hittebehoud te verbeteren en het energieverbruik te verminderen. De warmtebehoudratio van de kas is een basisindex voor het meten van de warmtebehoudprestaties van een kas. De thermische isolatie-verhouding van de kas is minder thermische weerstand van het kasdekgebied en de thermische weerstand van het dekkingsgebied van de kasdekstructuur van de verhouding van hetzelfde oppervlak. Hoe groter de isolatieratio, hoe beter de thermische isolatieprestaties van de kas.


De warmtebehoudprestaties van de kas zijn zeer goed, het energieverbruik van de verwarming is in de winter het grootste obstakel van de kas, het is de beste methode om de prestaties van het warmtebehoud te verbeteren en het energieverbruik van de kas te verminderen.