Placemat functie

- Nov 23, 2018-

Wat het materiaal van de placemat zijn er alleen katoen en linnen en Logboeken. Op dit moment, de technologie is ontwikkeld en mensen besteden steeds meer aandacht aan de bescherming van het milieu. Daarom zijn er steeds meer soorten materiële matten, diverse soorten placemats. Er zullen verschillende voordelen en verschillende texturen. Er zullen ook verschillende combinaties en verschillende voorstellingen op tafel. Nu is het een onderdeel van de restaurant en binnenlandse meubilair, overbrengen van een mooie en kwaliteit leven geworden.


In de uiteindelijke analyse, is het grootste effect demping, wat betekent dat het rechtstreekse contact tussen het servies en het tafelblad wordt geëlimineerd, vooral voor Westers eten. De scherpe bestek en vork moeten rechtstreeks op de tafel worden geplaatst. Als er een waardevolle originele houten tafel, is langdurig direct contact zeker. Het zal lelijke sporen achterlaten op het bureaublad. Zelfs het marmer niet de botsingen te overleven door de jaren heen. Als het bureaublad erg hard is, zal het op hetzelfde moment, de mogelijkheid van dure porseleinen servies breken verhogen.


De tweede is het antislip-effect, voorkomen van de onderkant van het porselein of glas tafelgerei komt in direct contact met het glad tafelblad en de vette water dat kan worden gemorst tijdens de maaltijd zorgt ervoor dat de slip wordt beschadigd.

Daarnaast is de placemat geplaatst in de eetzaal, die ook effectief de vlekken gedaald op tafel tijdens het eten verminderen kan, de schoonmaak druk verminderen.