Plant Planting Tent Main Device

- Jun 28, 2017-

Een indoortententeeltoestel omvat een plantentrug, een watertoevoersysteem, een temperatuurregelingssysteem, een hulpverlichtingssysteem en een vochtbesturingssysteem; Het watertoevoersysteem levert automatisch vocht aan; Het temperatuurregelsysteem bevat een ventilator, een warmteventilator, een temperatuursensor en een thermostaat om de temperaturen tijdig aan te passen; Het hulpverlichtingssysteem bevat een plantlamp en een reflector, die in de periferie van de plantentrug geïnstalleerd wordt om verlichting te verzekeren in het afwezigheid van daglicht. En de breking van het licht om een prachtig landschap, vochtigheids controlesysteem met de uitlaatventilator aan te tonen om de vochtigheid aan te passen en de binnentemperatuur te verminderen.


De tent is de bouw van de plant voor het planten in het seizoen van de winter of andere ongeschikte open veldplanten, als geheel of een deel van het omhulselmateriaal.


Tentfunctie Indeling In functie van de eindgebruiksfunctie van het kas, kan het worden verdeeld in productieve tent, testtentent en commerciële broeikas, waarmee het publiek kan binnenkomen. Groenteteelt Tent, bloementeltent, cultietent enzovoort behoren allemaal tot het productieve broeikas, de kunstmatige klimaatkamer, het tentlaboratorium enzovoort, behoren tot het Experiment (onderwijs) Sex tent, allerlei siertent, retail tent, Commodity groothandel tent, enz. Behoren tot commerciele tent.