Plantentelling Tent Quality Control

- Jun 28, 2017-

Met de voortdurende vooruitgang van de samenleving kan de traditionele landbouwproductiemodus niet voldoen aan de behoeften van de moderne ontwikkeling van de beschaving, en de nieuwe aard van de landbouw is gezocht door de industrie. De zogenaamde landbouwmachines zijn in feite voornamelijk broeikasfaciliteiten, het is niet beperkt door tijd en ruimte, kan zich op het plateau, bergen, woestijnen en andere speciale omgeving voor de landbouwproductie bevinden.


China is een groot landbouwland, de landbouwers zijn verantwoordelijk voor meer dan de helft van de totale bevolking, landbouwinnovatie en de toepassing van de ruimte is onbeperkt, de landbouwindustrie van achter de schermen naar het podium. In de binnenlandse broeikasindustrie zijn de grote en middelgrote ondernemingen ongelijk, de kwaliteit van broeikasprojecten is ook heel anders.

Om de opzettelijke ontwikkeling van de organisatorische eenheden van landbouwfaciliteiten mogelijk te maken, kan de broeikasproject dienstverlener beter gekozen worden, de broeikasindustrie heeft een systematisch onderzoek uitgevoerd. De kwaliteitscontrole van het broeikasproject is voornamelijk verdeeld in materiële controle, technische controle, bouwcontrole, After-sale controle vier aspecten.


Materialen als bron van Greenhouse Project project, zouden goede kwaliteit van de projectkwaliteit moeten zijn, in de eerste plaats uit de selectie van materialen om te sluiten. Bijvoorbeeld, de broeikasprojecten die worden gebruikt in staalcomponenten, kwalitatief hoogstaande staalverwerking, in de professionele galvaniseringsinstallatie na de hete dip, de kwaliteitseisen van de Inspectie, worden na de test naar de site voor gebruik verzonden. Sex tent, een verscheidenheid aan siertenten, winkel tenten, groothandel tenten en andere goederen zijn commerciële tenten.