Smart Greenhouse Tent

- Jun 28, 2017-

Het is bekend dat intelligente broeikas een soort landbouwfaciliteit is die een geschikte omgeving biedt voor de groei van de wintergroente. In een lang bewolkte of lage temperatuur van de weersomstandigheden moet echter de behoefte aan intelligente broeikas goed geïsoleerd worden.

Maar de thermische isolatiemaatregelen zijn ingewikkelder, er is geen verwarming in het gebouw van een intelligente broeikas, het voorkomen van groente-bevroren maatregelen?


Eén, de teelt van warmteproducerende grond. Kippenmest is heet ontlasting, koemis is een rijk slijm van ademende mest, beide na 20%, gemengd met yang grond 60%, zoals voedingsbodem endothermische warmteprestatie, zaailingen ecologische omgeving goed, wortelgetal en lang absorptievermogen, Plant natuurlijk vorstbestendig sterk.


Ten tweede, voedingskwekerij. De zwarte plastic Voeding heeft de endothermische dag, de nacht beschermt de wortelfunctie, in de Yang om de plastic voeding zaailingen aan te brengen, de buitentemperatuur-10 Shan ongeveer, de voorkant temperatuur binnen 6e, de voeding binnen de temperatuur in 10 Shan, De zaailing kan langzaam groeien, lijdt niet aan de vorstschade.


Ten derde, de kweek van warmtebehoud koud. De grond is gecomprimeerd, de dagtijd heet lucht komt in de bovengrond te beperken, de bodemopslaghitte is weinig, gecombineerd met de compaction grondkraak groot en diep, de pelletsstructuur is slecht, voor middernacht is het gemakkelijk om de hitte te verliezen, het laat De nacht kamertemperatuur is laag, veroorzaakt de vorst gemakkelijk. De grond kan door ondiep teelt gebroken worden, die niet alleen de grondwatertranspiratie kan controleren en warmte wegnemen, maar ook vocht- en warmtezaailingen kan houden.