Sommige verkeerde ideeën in plantententplanting

- Jun 28, 2017-

Myth One: Meer bevruchting, meer output.

Veel groentebouwers bevruchten hun kassen in een kas, om meer te produceren. In feite is plantaardige bemesting heel gemakkelijk om kunstmest te veroorzaken. Oplossing: Er wordt geplant na 3 jaar broeikas, kip, koeienmestbestrijding binnen 2.500 kilogram, vermindering van chemische meststof van ongeveer 50%. Ten tweede, de gehele zoutconcentratie van het plot, let op de toepassing van koemis, humane zure meststof en EM-bacterie meststof, om de koolstof- en stikstofverhouding van de bodem te verbeteren, los de aarde ademend, zout om schade aan kunstmest te verminderen. De derde is boor-, zink-, magnesiummeststof, balans bodemvoeding aan te vullen, om de investering te verminderen en streven naar duurzame hoge opbrengstomstandigheden.


Myth nummer twee: blijf zaailingen, hoge opbrengst.

Veel groentetelers hebben de neiging om vaker in de zaailingen te blijven, en denken dat de zaailingen meer productief kunnen zijn. In feite, door lage temperaturen in de winter, zwak licht, slechte fotosynthese, minder koolhydraten synthese, dus alleen redelijke dichtheid kan opleveren. Oplossing: Ten eerste, het overwinteren van groenten tot redelijk planten zo goed. Ten tweede, om optimaal gebruik te kunnen maken van de ruimte, kan vroege planten, middelgrote planten, late Shing-beheersmethodes, schoten nemen die niet kloppen, om de totale productie en het totale voordeel te verbeteren.


Mythe Drie: Hoge temperatuur, snel.

In feite hebben groenten een plafond op temperatuurbehoeften, meestal 25. Hoge temperatuur, ademhalingsfunctie, lichaamsbeweging, fysiologische activiteitstoornis, plantengte, voeding en reproductieve groei-onbalans, de opbrengst zal afnemen. Oplossing: Ten eerste installeerde de kas twee rijbanen, tijdig koelen. Ten tweede, volgens een verscheidenheid van plantaardige groeiperiode benodigde temperatuur en de juiste temperatuur van elk orgaanbeheer, om de hoge temperatuur lange wijnstok te voorkomen.