De betekenis van kasverlichting

- Dec 26, 2018-

Wat we nodig hebben om te weten is dat de groei van de plant is afhankelijk van de lichtintensiteit, dat wil zeggen de hoeveelheid licht stralende energie geabsorbeerd door de oppervlakte van de plant, niet afhankelijk van het aantal lichtbronnen. Veel mensen vragen, wat is de betekenis van de binnenverlichting van de broeikasgassen, hoe het te doen, wat voor soort lichtbron moet ik gebruiken?


De betekenis van de binnenhuisverlichting in een kas is uit te breiden genoeg lichtintensiteit in een dag. Het wordt voornamelijk gebruikt om te groeien fruit, rozen en zelfs chrysant zaailingen in de late herfst en winter. Kasverlichting heeft een enorme impact op de groei en zaailing kwaliteit. Meestal voor tomaten beginnen de plant zaailingen te schitteren na twee zaadlobben groeien, en continu licht voor 12 dagen de voorbereidingsperiode zaailing van 6-8 dagen verminderen kan. Maar meer dan 24 uren van licht zullen een plant groei stoornis.


De meest geschikte tijd van de verlichting is 8 uur per dag. Kunstlicht is een must in de dagen van bewolkt en lage lichtintensiteit. Het gewas is 8 uren van licht per dag gegeven, ten minste in de nacht, en het tijdstip van de dagverlichting is vastgesteld. Het gebrek aan nachtelijke rusttijden kan echter ook leiden tot planten groei stoornissen en verminderde productie.


Voor tomaten is de meest effectieve lichte tijd van zonsondergang tot middernacht, 16:00-24:00 of van middernacht tot 24:00-8:00 van de vroege ochtend. Dus licht voor 8 uur en 8 uur rusten. In de praktijk moeten we zorgen voor verlichting voor planten gedurende het groeiseizoen, uit zaailingen tot kolonisatie. In de laatste periode moeten we het licht beperken tot 6 uur per dag of zelfs 2-3 dagen. Als de tijd die nodig is voor de aanplant periode lang vanwege slechte lichtomstandigheden is, duurt het licht meestal één maand.