Ventilatie beheer van Plant planten Tent

- Jan 09, 2019-

Ten eerste, de verschillende bogen, de grootte van de opening

De grootte van de lente-tuyere kan niet worden gedefinieerd volledig door een enkele gegevens, omdat de structuur van de serre anders is en de tijd en de snelheid van de koeling verschillend zijn. Grote luifel, omdat de camber luifel geschikt is, hete luchtstroom is gemakkelijk langs de bovenkant van de schuur film, zelfs als de kleine vent, kan ook beter effect te krijgen. En de groeiende lengte van de lage oude schuur, omdat de grote luifel boog is kleine, vlakke ondergrond, de warmtestroom in de schuur van de ontluchting van de snelheid van de mond is traag, de temperatuur in het kronendak is hoog. Meestal dergelijke een grote loods verschijnt boven aan de vent tot 40 centimeter breed, alleen met de hoogte van de grotere luifel, grote luifel open tot 30 centimeter van het hetzelfde effect.


Ten tweede, het voorjaar moet aandacht besteden aan ventilatie

In de ochtend is 1 uur na de opening van de schuur 3-5 centimeter rond de wind, het doel om vrij van vocht in de schuur, terwijl het koolzuur in de serre, voor de vlotte fotosynthese van aanvullende grondstoffen aan te vullen. Wanneer de temperatuur van de broeikasgassen stijgt tot 28 Shan hierboven, zal de vent geleidelijk openen, houden de temperatuur in de schuur niet meer dan 33 Shan (voor komkommer, loofah, zoals warme groenten).


Drie, lente windy, zoek naar wind

Ter verbetering van de dichtheid van het touw, en het beste gebruik van een breed scala van wrijving touw, dit doek in de knoop in de vaste film, wrijving, is de slip-knoop niet gemakkelijk geblazen los. Veel plantaardige boeren grafiek handig gebruik van nylon als een winddichte touw, omdat de wrijving is klein, de plantaardige teler moet voldoende verhogen de dichtheid van nylon touw, en bevestigde het, in geval de tuyere wordt geblazen door de wind. Op hetzelfde moment, moeten tuinbouwers ook aandacht besteden bij de gale weer te allen tijde te controleren, om te voorkomen dat de versoepeling van het touw, Tuyere gesloten.