Wat NIET te doen in uw kweekgebied

- Sep 16, 2019-

Het is van vitaal belang om te herkennen wat je kweekruimte kan straffen. dit zijn dingen waar je koste wat kost vanaf moet blijven om te voorkomen dat je op enig moment in je ontwikkelingsseizoen hoofdpijn krijgt:


Behoud van je ontwikkeltent en ontwikkel het gebied vies. afval en rommel moeten van de vloer zijn en ver van je kweektent. afval is een broeinest voor capaciteitsplagen om een huis voor je ontwikkeltent en je planten te ontdekken. bespaart u een plaag door een eenvoudig en opgeruimd gebied te onderhouden.

Nu niet meer voorbereid door uw apparatuur en add-ons rommelig te maken. kruisinfectie is een zeer niet ongebruikelijke moeilijkheid en je kunt wat gruwelijke dingen overbrengen voor het geval je gebruikte ducting de snoeischaar raakt die je gebruikt om bladeren af te knippen. ga niet weg modder en rommel die rondslingeren. verwijder lege dozen en wijs uw kweekapparatuur aan om dingen georganiseerd en veilig te bewaren.

Gadget binnendringen in je kweektent. dit betekent ladders, slangen, vuilnisbakken of wat buiten wordt opgeslagen. houd het uit uw kweekgebied. je geeft buiten ongedierte, zoals spintmijten, een gevaar om zijn weg te vinden in je ontwikkeltent en te feesten met je bloemen. een niet ongebruikelijke plaag die extreem moeilijk te beschadigen en te beheren is, zijn bladluizen. probeer dit niet zelf - onderhoud externe apparatuur waarin deze thuishoort, exterieur.