Waarom is de _EVA-markt zo verward

- Oct 10, 2019-

EVA-markt kijken: de olieprijs is op en neer, de futures-markt is rood en groen, algemene motorenmarkt is ook zijwaarts consolidatiehandel is niet gratis, de algemene economische situatie is niet pessimistisch. Kijk terug naar de EVA-markt, de scène met een hoge patstelling heeft lang geduurd en de dollar eind vorige maand sneed de deal snel na het einde, het lijkt erop dat het geen zin heeft om de prijs tijdelijk te verlagen, maar het binnenlandse aanbod is duidelijk onbeperkt aanbod, waarom deze week de fabrieksprijs moet worden verlaagd? Veel industrie moet worden verward.


Laten we eerst kijken naar de huidige situatie van de EVA-markt.


1. Met de scherpe daling van de dollarprijs eind vorige maand, riep de markt "drop", maar een halve maand is verstreken, de marktprijs lijkt niet te los te zijn, waarom kan deze niet dalen?


Het is niet moeilijk om te zien dat de hoeveelheid middelen op de spotmarkt erg schaars is. Allereerst was het, nadat de installatie van yangba begin vorige maand was gestart, relatief langzaam om terug te keren naar de normale verbruikstoestand. Ten tweede, vanwege de hoge dollarkoersprijs in de eerste helft van het jaar, serieuze marktinversie, hebben handelaren geen winstmarge om te opereren, stroomafwaartse fabrieken ook hevige weerstand, daarom nam het invoervolume vanaf het tweede kwartaal snel af, zwakke vraag ligt voor de hand. Nogmaals, over de smeltlijm voor de markt, kleurrijke EVA werd vorige maand geïnstalleerd vanaf het begin van de inbedrijfstelling, maar om niet van tijd tot tijd het baanverbruik te bereiken, tot nu toe is er geen product in de markt, maar over de installatie na het functioneren van het consumptievermogen, plus een harde hoge prijs vooraf, kunnen handelaren daarom geen optionele flens maken, waardoor de hotmelt-kleefmiddelen op de markt ter plaatse schaars zijn en eind vorige maand tegen een lage prijs een deal sluiten met de Formosa-kunststofbronnen is net aangekomen, moet nog in de markt stromen. Simpel gezegd, de schaarste van fysieke middelen is een belangrijke factor in de huidige marktprijsprestaties is "moeilijker".


2, EVA schotelconsolidatie achter, waarom doen goedkope bronnen van goederen van tijd tot tijd?


Hoewel de algemene trend van de EVA-markt voornamelijk consolidatie is, maar de low-end transactiesituatie van de markt nog steeds van tijd tot tijd wordt gehoord, is deze mentaliteit de belangrijkste factor in de mentaliteit van de industrie. Ruwe olie, futures, algemene grondstoffen, individuele prijs, etc., de macro-economische niveau positieve factoren zijn beperkt, er is veel slecht nieuws, EVA-industrie over de markt wachten meer pessimistisch dan pessimistisch. Hoewel de marktprijs van geld in het vroege stadium hard en hoog was, verloren veel bedrijven het vertrouwen in zichzelf met de scherpe daling van de prijs van de laatste ronde van ons dollar. Om het risico in een later stadium te voorkomen, zouden ze van tijd tot tijd een lage prijs voor verzending vrijgeven. Hoe lager de prijs, hoe wanordelijker de prijs, hoe lager de prijs, en de markt draaide in zo'n "korte cirkel" naar beneden.