Waarom zou u zelfs een kweektent gebruiken?

- May 22, 2018-

De tent is het perfecte antwoord op uw probleem. Een onafhankelijke groeiende omgeving, uitgerust voor het leveren van verbluffende verzamelingen het hele jaar door. Het gebruik van een kweektent zorgt ervoor dat de perfecte omgeving voor uw planten behouden blijft.

Kwalitatief hoogwaardige indoor kweektenten begeleiden tal van componenten, waaronder windstroomuitgangen om rekening te houden met het afzuigen van warme lucht en al uw bekabelingsbehoeften. Opknoping bars zijn ondergebracht hangende lichten, fans en kanalen en kanaal. De meeste geavanceerde tent ' s zijn bekleed met onschadelijke Mylar met 95% reflectie in plaats van enkele meer gekruide teeltkamers met een witte PVC-voering. Dit soort coating is niet bekend voor gassen die onveilig zijn voor planten. De beste materiaalgroentetent kan worden vervaardigd uit Oxford-materiaal dat uitermate stevig is. Dit materiaal is het beste omdat het niet splitst of slijt vanwege de hoge temperaturen

Het runnen van een tent vereenvoudigt binnenshuis bodem en hydrocultuur tuinieren. Hiermee kunt u het hele jaar door gewassen verbouwen, ongeacht de seizoenen, omdat u de teeltomgeving volledig kunt beheersen. Dit betekent betere oogsten, meer georganiseerde teelt en minder problemen met plagen en ziekten.

Op een meer technische noot zijn er twee belangrijke redenen die het opzetten van een kweektent tot de ideale keuze maken bij het runnen van een binnentuin:

Efficiënt gebruik van ruimte en totale milieubewaking

Het hebben van een kweektent verlicht veel van de zorgen met betrekking tot het kweken van tent binnenshuis, zoals het bouwen van een kweekruimte en het organiseren van die ruimte. Bovendien laten kweektenten u verschillende groeiomgevingen in dezelfde ruimte hebben - direct naast elkaar als u dat wilt! Het wordt niet veel beter dan dat.

Kweektenten bieden een ideale omgeving voor uw planten, vooral als u een hydrocultuur kweker bent. Omdat ze een schoner milieu mogelijk maken dan de gebruikelijke buitenopstelling, is hydrocultuur met name geschikt voor kweektenten.

Heeft het nog niet geprobeerd hydrocultuur te worden? Ik heb een hele sectie over hydrocultuur! Hier is een korte inleiding over hoe de basishydropronische systemen werken, zodat je degene kunt kiezen die je het beste bevalt:

Typen hydrocultuursystemen en hoe je de juiste voor jou kiest

Gebruiksgemak en vereenvoudiging van tuinieren

Met een kweektent, kunt u:

U hoeft niet langer een kweekruimte te bouwen

Kan uw kweekomgeving eenvoudig opzetten en transporteren

Bespaar geld in vergelijking met een kweekruimte

Kan binnen enkele minuten deconstrueren en complete set-up

Kweektenten vereenvoudigen ook het gebruik van andere kweekapparatuur. Kwaliteitstent wordt bijvoorbeeld geleverd met een verscheidenheid aan poorten die passen in verschillende maten ventilatoren, ingebouwde houders voor kweeklampen, gaten voor de draden, waterdichte vloerbakken, reflecterende coating aan de binnenkant om het lichtgebruik te verbeteren, lichtbestendig heavy duty buitenkanten, ramen en nog veel meer.