240x120x200 tenthuisdozen op maat gemaakt van aluminium

240x120x200 tenthuisdozen op maat gemaakt van aluminium

240x120x200cm kweektent is vrij groot in onze fabriek. En de kweektent gebruikt hoofdzakelijk om wat installatie te planten. Vooral in de Noordamerikaanse streek, zouden zij de kweektent gebruiken om mariajuana te planten om de ziekte te genezen.

Productdetails

Welkom bij het kopen van de 240x120x200 tenthuisdozen op maat aluminium uit onze fabriek. Als een professionele en ervaren plantententfabrikant en -leverancier in China, ondersteunen we ook de groothandel. Aarzel niet om te genieten van onze beste service en concurrerende prijs.

2.pngdongguan-green-film-grow-tent-with-240 (1).jpg

Productomschrijving

 • Model nr .: GGT005

 • Specificatie: ISO

 • Handelsmerk: OEM

 • Oorsprong: China

Wat is kweektent:
Grow-tent is een ruimtebesparende manier om binnenshuis te tuinieren. Ze zijn aan de buitenkant gemaakt van een zware, donkere stof en bekleed met een thermische film om de warmte binnen te houden, alles ondersteund door een sterk rechthoekig frame. De grootte van de tent kan variëren, maar is gemiddeld ongeveer 240 cm lang, 120 cm breed en 200 cm hoog - ongeveer zo groot als een kast. Interne ventilatoren houden de luchtstroom in stand en houden een constante temperatuur aan.


Beschrijving:
* Gebruikmakend van het sterkste materiaal op de markt met 95% reflecterende mylar erin
* Hoge lichtdichtheid
* Eenvoudig en snel te monteren
* Zware hoek in polypropyleen / metaal
* Het materiaal is wasbaar binnen en buiten
* Zware buizen maken het mogelijk zware apparatuur op te hangen.
* Dubbele sokken om luchtdicht te houden
* Met waterbestendige lade
* Met gemeenschappelijke ritssluiting / waterdicht en lichtbestendig
* Geen giftig
* Meer maat beschikbaar op aanvraag

Voorzien zijn van:

 1. Genoeg Licht
  Planten hebben licht nodig om te overleven. Sommige appartementen of huizen krijgen gewoon geen goede verlichting van de zon, waardoor mensen binnenshuis planten niet kunnen verbouwen. Het frame van een kweektent ondersteunt een TL-armatuur in winkelstijl, dat afzonderlijk wordt verkocht. De thermische, reflecterende folie aan de binnenkant van de kweektent draagt bij aan het leveren van voldoende licht aan de planten.
  2. Genoeg donker
  Veel planten hebben een gereguleerde periode van donker nodig om goed te bloeien. Een kweektent verhindert dat licht van externe bronnen binnendringt, met behulp van flappen en stoffen buizen om fans en elektrische snoeren binnen te laten zonder blootstelling aan licht buiten, zodat zodra de lichten in de kweektent zijn uitgeschakeld, de planten in totaal blijven duisternis.
  3. Opslag van warmte
  De buitenkant van een kweektent van een zware, donkere kleurstof helpt het totale warmteverlies te voorkomen. De thermische film aan de binnenkant vangt de warmte van het interne licht in de kweektent op, waardoor de temperatuur 's nachts meer consistent is wanneer veel mensen de thermostaat verlagen.
  toepassingen:
  Hydrocultuur, Binnentuin, Tuinbouw.
Contactgegevens

联系方式.png

Hot Tags: 240x120x200 tent huis dozen op maat aluminium, China, fabrikant, leverancier, fabriek, groothandel, beste, kopen

Onderzoek

You Might Also Like