600d oxford fabric 48

600d oxford fabric 48 "x24" x60 "plantentent met 600 watt groeilichtset

48 "x24" x60 "plantentent 1) Sterke lichtdichte ritssluiting die omsluit. Gebruikt het sterkste materiaal op de markt met 96% reflecterende 600D / 1680D mylar-stof aan de binnenkant. 2) Verschillende maten voor uw keuze

Productdetails

Welkom bij het kopen van de 600d oxford fabric 48 "x24" x60 "plantentent met 600 watt kweeklampset uit onze fabriek Als professionele en ervaren plantententfabrikant en leverancier in China ondersteunen we ook de groothandelservice. geniet van onze beste service en concurrerende prijs.

植物帐篷详情_02.jpg1.png

Productomschrijving

  • Model NO .: PE Kweektent

  • Kleine maat

  • Specificatie: 100 * 100 * 200

  • Type: Productie Kas

  • Transportpakket: doos

  • Oorsprong: China

Voorzien zijn van:
1. Genoeg Licht
Planten hebben licht nodig om te overleven. Sommige appartementen of huizen krijgen gewoon geen goede verlichting van de zon, waardoor mensen binnenshuis planten niet kunnen verbouwen. Het frame van een kweektent ondersteunt een TL-armatuur in winkelstijl, dat afzonderlijk wordt verkocht. De thermische, reflecterende folie aan de binnenkant van de kweektent draagt bij aan het leveren van voldoende licht aan de planten.
2. Genoeg donker
Veel planten hebben een gereguleerde periode van donker nodig om goed te bloeien. Een kweektent verhindert dat licht van externe bronnen binnendringt, met behulp van flappen en stoffen buizen om fans en elektrische snoeren binnen te laten zonder blootstelling aan licht buiten, zodat zodra de lichten in de kweektent zijn uitgeschakeld, de planten in totaal blijven duisternis.
3. Opslag van warmte
De buitenkant van een kweektent van een zware, donkere kleurstof helpt het totale warmteverlies te voorkomen. De thermische film aan de binnenkant vangt de warmte van het interne licht in de kweektent op, waardoor de temperatuur 's nachts meer consistent is wanneer veel mensen de thermostaat verlagen.

Beschrijving:
* Gebruikmakend van het sterkste materiaal op de markt met 95% reflecterend wit materiaal aan de binnenkant
* Hoge lichtdichtheid
* Eenvoudig en snel te monteren
* Zware hoek in polypropyleen / metaal
* Het materiaal is wasbaar binnen en buiten
* Heavy-duty buizen maken het mogelijk zware apparatuur op te hangen.
* Dubbele sokken om luchtdicht te houden
* Met waterbestendige lade
* Met gemeenschappelijke ritssluiting / waterdicht en lichtbestendig
* Geen PVC
* Meer maat beschikbaar op aanvraag

toepassingen:

Hydrocultuur, Binnentuin, Tuinbouw,

Hot Tags: 600d oxford fabric 48 "x24" x60 "plant kweektent met 600 watt grow light kit, China, fabrikant, leverancier, fabriek, groothandel, beste, kopen

Onderzoek

You Might Also Like