Zwarte donkere kamer Waterdichte lichte broeikasdelen met Grow Light

Zwarte donkere kamer Waterdichte lichte broeikasdelen met Grow Light

We hebben verschillende soorten stalen buis, zijn van goede kwaliteit, maar de maat is niet hetzelfde, 16MM / 0.8,19MM / 0.8,22MM / 0.8. De stalen buis is groter, des te sterker de druk.

Productdetails

Black Dark Room waterdicht licht Kasdelen met Grow Light

1.jpg


1.png2.png

Gedetailleerde informatie over kweektentstof:

Een sterk polyester Oxford 600D-weefsel van hoge kwaliteit voor de buitenschil, dat inwendig is bekleed met Mylar Polyester Diamond Sheet of Lichi-patroon voor een hoge reflectiviteit. Hierdoor worden de uitstekende eigenschappen van reflectiviteitshotspots tot een minimum beperkt.


Gedetailleerde informatie over kweektentkader:

We hebben verschillende soorten stalen buis, zijn van goede kwaliteit, maar de maat is niet hetzelfde, 16MM / 0.8,19MM / 0.8,22MM / 0.8. De stalen buis is groter, des te sterker de drukcapaciteit. Voor een veilige constructie en sterkte vergrendelen de click-fit hoekklemmen samen met de buis. Dakbalken worden meegeleverd met het frame om extra apparatuur zoals ventilatoren, filters en verlichting veilig te ondersteunen.


Details ShowC
Bedrijfsimago

植物帐篷详情_06.jpg

Contactgegevens

联系方式.png

Hot Tags: zwarte donkere kamer waterdicht licht kas delen met licht groeien, China, fabrikant, leverancier, fabriek, groothandel, beste, kopen

Onderzoek

You Might Also Like