China Factory 120x120x200 Mylar Greenhouse Hydroponics Parts Green Houses

1) Snelle en eenvoudige montage. 2) Zwaar uitgevoerde hoeken gemaakt van polypropyleen / metaal. 3) Wasbaar materiaal zorgt voor eenvoudige reiniging. 4) Binnen- / buitenmoffen voor luchtdichte verbindingen. 5) De op zwaar werk berekende buizen staan het hangen van zwaar materiaal toe. 6) Sterke lichtbestendige rits omsluiten. Gebruikt de sterkste

Productdetails

china fabriek 120x120x200 mylar serre hydrocultuur delen groene huizen

1.jpg

666.png

Kenmerken :

1. Lichtbestendig: onze kweektent blokkeert alle ontsnappingslicht. In het interieur geeft een 95% reflecterende mylar-voering een efficiëntieverbetering aan verlichtingsopstellingen van elke stroomconfiguratie.

2. Extra dik canvas: één aanraking zal u overtuigen van de topkwaliteit van ons canvas: het 600D-materiaal is scheurvast en dubbel gestikt voor perfecte lichtblokkering.

3. Duurzaamheid: onze kweektent staat stevig, ondersteund door sterke metalen palen. Het frame is speciaal afgewerkt om een vlotte installatie en veilige hantering te garanderen.

4. Aandacht voor detail: weinig is vervelender dan een rits van lage kwaliteit, dus we hebben ons uiterste best gedaan om ervoor te zorgen dat onze stevige metalen rits de beste op de markt is.

5. Gemakkelijke toegang: gooi niet achterover met het controleren van uw planten! Onze gemakkelijk toegankelijke deur ritmeert soepel, en ons observatievenster maakt het gemakkelijk en comfortabel om een kijkje te nemen .

6. Snelle installatie: VIVOSUN kweektenten zijn eenvoudig te installeren, zelfs als u nog nooit zoiets dergelijks hebt gedaan. Geen gereedschap nodig


Details tonen

Gedetailleerde informatie over kweektentstof:

Een sterk polyester Oxford 600D-weefsel van hoge kwaliteit voor de buitenschil, dat inwendig is bekleed met Mylar Polyester Diamond Sheet of Lichi-patroon voor een hoge reflectiviteit. Hierdoor worden de uitstekende eigenschappen van reflectiviteitshotspots tot een minimum beperkt.


Gedetailleerde informatie over kweektentkader:

We hebben verschillende soorten stalen buis, zijn van goede kwaliteit, maar de maat is niet hetzelfde, 16MM / 0.8,19MM / 0.8,22MM / 0.8. De stalen buis is groter, des te sterker de drukcapaciteit. Voor een veilige constructie en sterkte vergrendelen de click-fit hoekklemmen samen met de buis. Dakbalken worden meegeleverd met het frame om extra apparatuur zoals ventilatoren, filters en verlichting veilig te ondersteunen .


Bedrijfsimago

植物帐篷详情_06.jpg

Contactgegevens

联系方式.png

Hot Tags: china fabriek 120x120x200 mylar serre hydrocultuur delen groene huizen, China, fabrikant, leverancier, fabriek, groothandel, beste, kopen

Onderzoek

You Might Also Like