GuangZhou Indoor Grow Tent Kit Grow Box Complete Hydroponic Greenhouse Grow Tent

Kweektenten helpen tuinieren binnenshuis veelzijdiger en kosteneffectiever te maken. Als je volgende tuin wordt opgezet in een kweektent, zijn hier enkele dingen om te overwegen.

Productdetails

1.jpg

TALLEST - Patent In afwachting van verstelbare uitbreidingspalen kunt u de hoogte van uw kweektent vergroten van 7 'naar 8' naar 9 'of zelfs 10' lang.

DIKSTE - Met een enorme draaddichtheid van 1680D .groenfilm Kweektenten zijn tot 3 - 9x dichter dan elke groei-tent ooit gemaakt.

STRONGES T - Beschikt over een stevig metalen grijpframe dat tot 2-5x sterker is dan het frame van een kweektent. Hydropinic Grow Tent-frames zijn zo sterk dat ze tot 300 lbs kunnen bevatten .

SAFEST - Octrooi aangevraagd infrarood blokkeerdak houdt de oppervlaktetemperatuur koel. Dichte schroefdraad en dichte afdichtingen helpen lawaai en geur te verbergen en vormen een stevige hoogwaterbron die echt water vasthoudt.

BESTE KWALITEIT - nergens plastic. De grootste ritsen op de markt. Diamond reflectietechnologie. Dubbel cinching ducting-poorten. Gereedschapszak. Insectbestendige voorfilters. Sterk vloedbad. Aandacht voor detail .


Voorzien zijn van

666.png


1. Binnenlaag: aluminiumfolie

2. Middenlaag: Eco-vriendelijke PEVA

3. Buitenste laag: polyester 210D / 600D / 1680D

4: de grootte lijst werd aangepast


Het kweektentframe

De structuur van een kweektent is gemaakt van een raamwerk van ondersteunende palen die onder de stoffen schaal zijn geïnstalleerd. Ze bieden stabiliteit en versterken enigszins de vorm van de buitenkant.

Het frame doet meer dan alleen een stijf, stevig skelet maken om de stof op te houden. Het draagt ook het gewicht van de gemonteerde armaturen en andere apparatuur in de tent.

Tentframes kunnen van een aantal materialen zijn gemaakt. Heavy-duty stalen constructie is sterk en stijf, maar is ook duurder, zwaarder en kan meer omslachtig zijn om op te zetten en af te breken dan lichtere metalen en synthetische materialen die nog steeds zware lasten kunnen dragen .

LED Grow light show.jpg

联系方式.png


Hot Tags: guangzhou indoor grow tent kit grow box complete hydrocultuur broeikas tent, China, fabrikant, leverancier, fabriek, groothandel, beste, kopen

Onderzoek

You Might Also Like