Indoor Hydroponics 99% Sterk reflecterende stof 600D / 1680D Duurzame Mylar Plantentent

80x80x160cm kweektent is een kleine maat. En hij heeft er ook 2 planten in gedaan. In de kweektent heeft hij ook één lichtset nodig om de plantenwarmte te laten groeien. Dus een kweektent is een hele warme kas.

Productdetails

Indoor Hydroponics 99% Sterk reflecterende stof 600D / 1680D Duurzame Mylar Plantentent

1. Lichtbestendig: onze kweektent blokkeert alle ontsnappingslicht. In het interieur geeft een 95% reflecterende mylar-voering een efficiëntieverbetering aan verlichtingsopstellingen van elke stroomconfiguratie.

2. Extra dik canvas: één aanraking zal u overtuigen van de topkwaliteit van ons canvas: het 600D-materiaal is scheurvast en dubbel gestikt voor perfecte lichtblokkering.

3. Duurzaamheid: onze kweektent staat stevig, ondersteund door sterke metalen palen. Het frame is speciaal afgewerkt om een vlotte installatie en veilige hantering te garanderen.

4. Aandacht voor detail: weinig is vervelender dan een rits van lage kwaliteit, dus we hebben ons uiterste best gedaan om ervoor te zorgen dat onze stevige metalen rits de beste op de markt is.

5. Gemakkelijke toegang: gooi niet achterover met het controleren van uw planten! Onze gemakkelijk toegankelijke deur ritmeert soepel, en ons observatievenster maakt het gemakkelijk en comfortabel om een kijkje te nemen.

6. Snelle installatie: VIVOSUN kweektenten zijn eenvoudig te installeren, zelfs als u nog nooit zoiets dergelijks hebt gedaan. Geen gereedschap nodig

植物帐篷详情_02.jpg

联系方式.pngHot Tags: indoor hydrocultuur 99% sterk reflecterende stof 600d / 1680d duurzame mylar plant kweektent, China, fabrikant, leverancier, fabriek, groothandel, beste, kopen

Onderzoek

You Might Also Like