Groothandel Custom Box Tent met LED-licht

We hebben meer dan 5 jaar ervaring in kweektenten. Wij produceren allerlei kweektenten en accessoires in onze eigen fabriek en kunnen deze met klanten aanpassen. Onze producten die voldoen aan de behoeften van klanten in hun doelmarkt.

Productdetails

Groothandel op maat gemaakte boxtent met led-lampje

Greenfilm Productvoordeel:

1) Correspondent Gekwalificeerd certificaat.

2) Professionele producttests vóór levering.

3) Diverse Collocatiekits beschikbaar.

4) Fantastisch klantenservicesysteem.

5) Uitstekende GLOBAL markt-klant supply chain.

 

GREENFILM heeft verschillende soorten Grow Tent Complete Kits met aanpasbare accessoires, u bent altijd welkom om ons een gedetailleerd verzoek te sturen om snelle feedback en gedetailleerde offerte & SINOWELL-catalogus van ons te krijgen!


Mylar indoor kweektenten

 

Indoor kweektenten zijn geweldig! Telers gebruiken indoor kweektenten en broeikassen al vele jaren als zeer effectieve en handige oplossing voor het onderbrengen van uw groeiende omgeving. De belangrijkste voordelen van het gebruik van kweektenten zijn:

 

Light-tents zijn bekleed met een sterk reflecterend mylar-materiaal dat tot 95% van het licht weerkaatst, zodat u het meeste uit uw kweeklampen haalt met de minste hoeveelheid verspilling.

 

Luchtstroom & temperatuur - houd uw omgeving vervat, geventileerd en gefilterd met meervoudige inlaat en uit de ontluchtingsgaten, zodat u heel gemakkelijk luchtventilatoren, filters en kanalen kunt bevestigen, waardoor uw kweekomgeving op een optimale temperatuur en CO2-niveau blijft terwijl de aanhoudende vermindering wordt beperkt geuren.

 

Discreet - Grow-tenten zijn bijna 100% lichtbestendig, en helpen voorkomen dat lelijke HPS- en MH LIGHT-stralen ontsnappen. Met de eenvoudige toevoeging van luchtfilters (bijv. Carbon) wordt het elimineren van ongewenste geuren een briesje, wat zorgt voor de ideale discrete groeiende omgeving.

 

Eenvoudige installatie- Zet uw kweektent op binnen enkele minuten, verpak deze binnen enkele minuten en ga met de minste moeite naar een nieuwe locatie. Het gemak en de draagbaarheid is ongeëvenaard.

 

Onze kweektenten maken gebruik van de nieuwste technologie en materialen voor een sterke, betrouwbare groei-installatie binnenshuis, of u nu groeit met aarde of een hydrocultuur opzet

 1. Hoogst reflecterende niet-toxische thermisch beschermde mylar inside Logo beschikbaar

 

2. Duurzame 600D canvas behuizing. Bijna 100% lichtdicht

 

3. 16 MM metalen palen voor een robuuste structuur, sterke kunststof hoek en stalen cornor optioneel

 

4. Waterdichte voering

 

5. Meervoudige inlaat- en uitlaatgaten

 

6. Sterke ritsen Logo beschikbaar

 

Vertrouw op vertrouwen door te investeren in uw uiterst efficiënte, ultra draagbare kweektent!

∂Led Grow Light Advantage:

· 1000W krachtige lampen: dubbele chips 5W dubbele chips LED's die veel helderder en efficiënter is dan 1W en 3W LED's. Energiebesparing, verbruikt slechts ongeveer 110w-120w vermogen. Hoge helderheid en lange levensduur.

· UV-functie steriliseert de groei en doodt bacteriën die de groei van planten en het vermogen om overvloedig gezonde bloemen te produceren, ernstig beïnvloeden. De IR-functie bevordert de celdeling die de groei in zowel de vegetatie- als de bloeifase verbetert. Dit kan de opbrengst tot op zekere hoogte verhogen

· Professioneel spectrum geleverd door meer dan 8 jaar onderzoek en productie van groeielampen met ervaring met partners van de fabrikant. Het optimale spectrum dat planten Veg en Flower voorziet van alle stadia met alles wat ze wensen in het natuurlijke zonlicht.

· Oververhittingsbeveiliging: twee koelventilatoren in elke set, houden de lichten langer aan. En elke led heeft een weerstand om ze apart te laten werken.

联系方式.png

Hot Tags: groothandel aangepaste box tent met led-licht, China, fabrikant, leverancier, fabriek, groothandel, beste, kopen

Onderzoek

You Might Also Like